てんかん Q&A

てんかんとは?

会員 専用

会員専用ページには、学会専門医試験を受験する時に役だつ情報が掲載されています。
会員専用ページにアクセスするには、UMINの登録IDおよびパスワードが必要です。
TEXT SIZE

Home News 2010.12.18:中国てんかん学会よりお知らせ
2010.12.18:中国てんかん学会よりお知らせ

I am enclosing the Announcement of the 4th Beijing International Epilepsy Forum and the First Epileptologists。ッ Summer School in China for your information. Please advocate in your good JES and help to recruit epileptologists in Japan who are interested in joining the summer school as well as participants to the 4th BIEF in beautiful Dalian City.

Shichuo Li, M.D.
President, China Association Against Epilepsy (CAAE)
Chairman, CAST UN Consultative Committee on Life Science and Human Health(CCLH)
Council Member, Institute on Global Health (IGH), Beijing University
Member, ILAE Commission on Asian and Oceanian Affairs (CAOA)